De afgelopen 7 jaren heb ik verschillende opdrachtgevers mogen begeleiden bij hun inschrijvingen op aanbestedingen. Ik heb kwaliteitscriteria geschreven en herschreven en meegedacht met de insteek voor het plan van aanpak. “Hoe vergroten we de win-kans? Wat is de meerwaarde?”

Daarbij merkte ik dat er ook veel behoefte is aan uitleg over de do’s en don’ts van overtuigend inschrijven. Over het bepalen van je winstrategie bijvoorbeeld, SMART schrijven, een goede tekststructuur etc.

Nou vind ik het ook nog eens erg leuk om daarover te vertellen en uitleg te geven. Dat doe ik via een overzichtelijke presentatie met theorie en praktijkvoorbeelden. Bij voorkeur aan de hand van een lopend traject, zodat we alle tips direct kunnen toepassen.

Deze nieuwe in-company training pas ik aan uw wensen aan. Interesse in deze training op maat? Bel 0630638472 of mail naar willems@betergeschreven.nl