Ontmoet Sacha Willems, de persoon achter Beter Geschreven; voor teksten in begrijpelijke taal!  Zij is ook de schrijver van onze serie “Waar werkt, luncht en vergadert de zzp’er in Leidsche Rijn?”, in de rubriek “ondernemend”.

 

Sacha van Beter Geschreven

Interview met Sacha:

Sacha heeft jarenlang gewerkt als advocaat arbeidsrecht. Ook toen had zij al bijzonder veel plezier in het schaven aan woorden en zinnen, om zo de standpunten helder en overtuigend naar voren te brengen.

Sinds dit jaar heeft zij hier in Leidsche Rijn haar eigen bedrijf Beter Geschreven. Onder deze naam schrijft en herschrijft zij teksten voor ondernemers, in begrijpelijke taal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, cursusmateriaal, plannen, rapportages en blogs.

Haar doel is om informatieve communicatie zo te (her)schrijven, dat de boodschap in één keer duidelijk is. Ook als het om ingewikkelde content gaat, zoals bij juridische teksten.

Als jurist heb ik het belang ervaren van duidelijke teksten. Met een logische opbouw en zonder fouten of te lange zinnen. Boeiend en in begrijpelijke taal, want je wilt de lezer niet verliezen. Een goede tekst is belangrijk voor iedereen die kennis wil overbrengen of iets wil verkopen. En daarmee juist ook voor ondernemers.

Ondernemend
Sacha spreekt de taal van ondernemers. Haar ouders zijn ondernemers, zelf is zij ondernemer en de meeste klanten van haar ook. Zij was dan ook meteen enthousiast om met ons verder te bouwen aan de rubriek “Ondernemend”. Zo zal Sacha voortaan voor Regio Leidsche Rijn de interviews “Stel jezelf voor” verzorgen. Daarmee krijgt de ondernemende ondernemer uit Leidsche Rijn nog meer de mogelijkheid om zijn persoonlijk verhaal naar voren te brengen. Regio Leidsche Rijn biedt deze interviews aan in combinatie met verschillende promotiepakketen. Lees voor meer informatie ‘Een ondernemende ondernemer stelt zichzelf voor‘.

Benieuwd wat Sacha Willems van Beter Geschreven te bieden heeft? Neem via e-mail of telefoon contact met haar op!
Logo Beter Geschreven

Contactgegevens
mr. Sacha Willems
Vuurvlindersingel 38
3544 DL Utrecht
willems@betergeschreven.nl
Mobiel: 06 30 63 84 72

Beter Geschreven, zodat uw tekst beter is geschreven!