Voor Pot Verhuizigingen / Logistiek te Amersfoort heb ik, naar volle tevredenheid van algemeen directeur Wim Pot, de teksten van de website geredigeerd.

Wim Pot: “De teksten van “Beter Geschreven” leveren ons duidelijk meer traffic via de website op.”

Daarnaast schrijf ik mee aan offertes bij inschrijvingen op aanbestedingen.

Ik lever een bijdrage aan het sociaal platform Regio Leidsche Rijn met interviews, artikelen en blogs zoals de maandelijkse blog voor Centrum Phoenix.

Martijn Sierhuis, oprichter/uitgever van Regio LR:

Sacha heeft een goed taalgevoel. Zij schrijft toegankelijk, werkt gedreven en levert snel als dat nodig is. Het contact met haar verloopt prettig en het is fijn om met haar samen te werken!”

Voor merken- en octrooibureau Arnold + Siedsma schreef en redigeerde ik juridische artikelen voor de rubriek “Nieuws en artikelen over intellectueel eigendom” op de website.

 

Instituut HIP begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten bij leren en studeren, vanuit verschillende vestigingen in Utrecht en omgeving. Met veel plezier lever ik een bijdrage aan HIP door het schrijven en redigeren van teksten voor de website en blogs.

Sabel Communicatie

Via Sabel Communicatie schrijf ik over juridische (e-)boeken voor de webshop en nieuwsbrieven van Wolters Kluwer. Wolters Kluwer biedt als uitgever up-to-date informatie, software en tools aan juridische en fiscale professionals.

Wolters Kluwer logo

 

 

 

Voor advocatenkantoor De Zaak in Recht heb ik een interview geschreven, de teksten op de site herschreven en schrijf ik blogs.

Reactie van mr. Ingrid van den Heuvel op het interview: “Sacha had meteen de kern te pakken. Ik herkende mij helemaal in haar tekst en dat gold ook voor mijn omgeving.”

 

Voor de grootste beoordelingssite van golfbanen van Europa schrijf ik mee aan duidelijke content in onder andere folders en e-mailberichten, voor golfers en golfclubs.

 

Op de nieuwe website van DooH, de one-stop-shop voor digitale communicatie, heb ik de teksten geschreven.

Accountantskantoor O' Cliance

Ook accountantskantoor O’ Cliance heeft een nieuwe website, waarvoor ik de teksten heb opgesteld.

Voor de nieuwe website van Ellen Havenaar, trainer en coach, mocht ik de teksten herschrijven.

Hoe leg je bouwproducten in eenvoudige woorden uit? Voor Havebo denk ik daarover mee en (her)schrijf ik onder andere brochures over hun nieuwe Cassettevloer 6.2

Voor de nieuwe site van advocatenkantoor HYS Legal heb ik de teksten geredigeerd.

Voor UCK als penvoerder heb ik de teksten geredigeerd voor de flyer en de regeling Creatief Vermogen Utrecht doen we samen (2017-2020).

 

Fingo NL, leverancier van kanaalplaatvloeren, vroeg mij de teksten op hun website te redigeren.

Voor Rotaryclub Utrecht Fletiomare verzorg ik als vrijwilliger mede de communicatie en PR over de goede doelen. Zoals dit persbericht  over het Mantelzorgdiner en dit persbericht over het benefietconcert.

Voor KEUKENvuur (kok aan huis, kookworkshops en catering) stelde ik een schriftelijke reactie op aan opdrachtgevers die niet akkoord gaan met de algemene voorwaarden van KEUKENvuur.

Werving- en selectiebureau voor marketing en communicatie professionals SchaalX ondersteun ik in het inschrijvingstraject bij aanbestedingen.

Ook voor Partners in Communicatie zorgde ik samen met Mariska Joosten voor een winnend plan van aanpak in een aanbesteding.

Voor dit advocatenkantoor in Eindhoven redigeer ik de halfjaarlijkse nieuwsbrief Raad. Ook heb ik ervoor gezorgd dat de teksten op de nieuwe site duidelijk en toegankelijk zijn.