Heb het lef om te kiezen is een uitspraak van Jos Burgers, spreker en auteur. Net als ‘kies om gekozen te worden’. Op het eind van 2016 zet ik op een rij waar ik dit jaar voor gekozen heb. Ik heb onder andere:

website teksten geschreven en herschreven,

maandelijkse blogs voor nieuwe en voor vaste klanten gemaakt,

cao-teksten beoordeeld op (on)duidelijkheid,

algemene voorwaarden herschreven in duidelijke taal,

opleidingsbrochures herschreven,

artikelen voor nieuwsbrieven aangeleverd,

interviews afgenomen en geschreven,

promotieteksten bij boeken gemaakt,

wervende brochures en persberichten opgesteld

en last but not least offertes geschreven voor tien inschrijvingen op aanbestedingen.

 

Wat hebben al deze activiteiten gemeen?

Voorop staat steeds dat ik schrijf in begrijpelijke taal. Duidelijke teksten, zodat de boodschap direct overkomt. Omdat ik het belangrijk vind dat de lezer, bijvoorbeeld uw klant, de boodschap in één keer begrijpt. En ik werk voor bedrijven. Ik schrijf wat de ondernemer wil zeggen. Ook als het gaat om lastige materie. Ik vind het leuk om te analyseren en de kern eruit te halen.

Mijn keuze voor 2017:

Van al deze opdrachten dit jaar heb ik genoten. Liever kies ik dan ook niet. Juist ook de afwisseling maakt mijn werk extra interessant en houdt mij scherp. Maar dat is geen keuze en ik heb natuurlijk wel het lef om te kiezen! Mijn doel voor komend jaar is om mij nog meer toe te leggen op aanbestedingen. Omdat ik het leuk vind om de gunningscriteria uit te spitten en uw aanbod daar zo goed mogelijk op aan te laten sluiten. Door kritisch en constructief met u mee te denken en uw verhaal helder en klantgericht op te schrijven. Inmiddels heb ik hier al aardig wat ervaring mee opgedaan. Door komend jaar extra trainingen te volgen ga ik zorgen voor nog meer winnende offertes.

Ik wens iedereen succes met kiezen en een succesvol 2017!