De persoon achter Beter Geschreven

Sacha WillemsSacha Willems

is mijn naam. Sinds 2015 werk ik zelfstandig als tekstschrijver voor ondernemers onder de naam Beter Geschreven.

Juridische achtergrond

Bijna 20 jaar werkte ik als advocaat (mr. S.J.M.H. Willems).  In 2014 heb ik het roer omgegooid, om mij te richten op dat wat ik het leukste vind: taal. Iets waar ik als advocaat natuurlijk al elke dag mee bezig was. En waarin ik ook toen al onderscheidend wilde zijn. Door gewoon begrijpelijk Nederlands te schrijven, zonder ouderwetse woorden en veel te lange zinnen.

Ik volgde een training Redigeren aan de VU Amsterdam en verschillende trainingen Overtuigend en Succesvol inschrijven op aanbestedingen. Nu schaaf ik elke dag aan teksten, omdat ik daar zo veel plezier in heb!

“Taal is mijn passie; uw tekst is mijn uitdaging!”

Is schrijven niet uw ding? Of heeft u er niet genoeg tijd voor? Geen nood! Ik schrijf graag teksten voor u. Of redigeer uw eigen teksten. In begrijpelijke taal.

Goede teksten schrijven

Sacha schrijftMijn ervaring:

Als advocaat genoot ik al van het opleveren van goede teksten. Brieven, processtukken of artikelen waarin ik de feiten en standpunten duidelijk naar voren bracht. Naar een conclusie toewerkte. Met een logische opbouw, zonder fouten en in begrijpelijke taal.

Als tekstschrijver en redacteur verzorgde ik inmiddels vele inschrijvingen op aanbestedingen, websites, blogs, interviews, folders en meer. Voor een indruk van mijn werk en klanten, bekijk mijn portfolio

 

Uw belang:

Als een tekst een goede opbouw mist of veel ingewikkelde woorden bevat, kan de boodschap niet goed overkomen. Of wordt de schrijver niet serieus genomen. Gebleken is dat ook hoger opgeleiden liever een tekst in begrijpelijke taal lezen. Dit is van belang voor iedereen die kennis wil overbrengen of iets wil verkopen.

Geboren in een ondernemersgezin, begrijp ik wat ondernemers bezighoudt.”

Betrouwbaar                         Gedreven                                  Duidelijk                            Betrokken

Servicegericht                       Praktisch                                  Analytisch                          Humor