beter geschreven

Specialisatie top 3:

Inschrijven op aanbestedingen

 

Hulp bij inschrijven op aanbestedingen.
juridische teksten schrijven of redigerenDoor mijn analytisch vermogen en ervaring als advocaat ben ik in staat om aanbestedingsdocumenten goed te lezen. Daarnaast treed ik graag op als sparringpartner en blijf ik doorvragen naar uw USP. Als u wilt kijken we samen waar uw kansen liggen en wat u concreet in de offerte wilt benadrukken. Vervolgens (her)schrijf ik overtuigende teksten die aansluiten bij de gunningscriteria en de beoordelingswijze. Duidelijk en SMART.

 

Zo bespaart u tijd en vergroot u de kans op een winnende offerte.

 Juridische content

 

Juridische teksten zijn onbegrijpelijk!
juridische teksten schrijven of redigerenGelukkig is dat niet altijd waar. Wel gebruiken juristen vaak vaktermen, formele woorden en lange zinnen, waardoor de tekst moeilijker te lezen is. Terwijl het juist belangrijk is dat de boodschap snel helder is. Daarom schrijft Beter Geschreven begrijpelijke teksten over juridische onderwerpen.

 

 

De taal van juristen spreek ik door mijn jarenlange ervaring als advocaat.

Ik weet wat juridische termen betekenen en vind het een uitdaging om deze vervolgens in begrijpelijke taal te herschrijven. Zodat de tekst wel in één keer goed te lezen is. Van blogs tot nieuwsberichten, brieven, contracten, algemene voorwaarden en polisvoorwaarden.

Websites: teksten en blogs

 

Is uw bedrijf online duidelijk zichtbaar?
 webteksten schrijven of redigerenEen pakkende website-tekst vraagt om korte zinnen en een overzichtelijke structuur. Elk woord telt. De bezoeker leest niet, maar scant. Ik schrijf aansprekende teksten voor uw website. Vanwege mijn achtergrond ook voor advocatenkantoren.

 

 

Wilt u de website ook laten bouwen en/of vormgeven? Daarvoor werk ik samen met andere professionals.

Voor inmiddels een aantal vaste klanten schrijf en herschrijf ik maandelijks blogs. Zodat deze ondernemers met regelmatig nieuwe content op hun site kunnen plaatsen. Die ze vervolgens weer delen via social media. Handig!

Wilt u ook op deze eenvoudige manier elke maand bij uw klanten in beeld komen?

Neem contact op