Duidelijke taal in alle teksten

tekstschrijver UtrechtU wilt op een aanbesteding inschrijven, 
moet nog een persbericht opstellen 

en de maandelijkse nieuwsbrief schiet erbij in…

Herkenbaar? Geen nood.

Beter Geschreven helpt met duidelijke teksten en schrijft, herschrijft en redigeert:

   • Brieven Van de standaard intakebrief tot een brief over een ingewikkelde materie; ik sta voor een heldere stijl en duidelijke taal. Ook bij een juridische inhoud, zorg ik ervoor dat u de lezer niet verliest.
   • Nieuwsberichten Periodieke (digitale) nieuwsbrieven of blogs op uw website kosten tijd. En het volhouden van de regelmaat, kost veel energie als schrijven geen hobby is. Gelukkig is het wel mijn hobby. Ook als het gaat om lastige onderwerpen.
   • Cursusmateriaal Denk bijvoorbeeld aan het updaten van de gids voor een cursus of het redigeren van opleidingsbrochures. Ik heb jarenlange ervaring met het schrijven en geven van lezingen en workshops.
   • Aanbestedingen  Onderhandse of openbare Europese aanbesteding. Schrijven én sparren. Is de gewenste inhoud van uw offerte nog niet precies helder? Dan denk ik eerst met u mee over uw mogelijkheden om de tender te winnen. Hoe biedt u meerwaarde? Luisteren, kritische vragen stellen en vervolgens een overtuigende offerte opleveren die voldoet aan de gunningscriteria. Door zelf te schrijven of uw opzet te redigeren. Dat is mijn route naar een winnende offerte.
   • Juridische teksten Juridische teksten komen al gauw in een onderneming of instelling voor. Ik “vertaal” deze in duidelijke teksten met begrijpelijke taal. Zoals verzekeringspolissen, algemene voorwaarden en overeenkomsten. Of allerlei brieven, van de opdrachtbevestiging tot een opzeggingsbrief. Zonder oubollige woorden en ingewikkelde zinnen. Klantgericht.
   • Website-teksten Ik verzorg aansprekende teksten voor websites, onder andere voor advocatenkantoren. Webteksten vragen om een frisse manier van schrijven en niet te veel woorden. Voor het bouwen en/of vormgeven van een website werk ik samen met andere professionals.

Voor meer informatie Neem contact met me op

En voor mijn specialisaties, zie: